Visit vastmanland kolswa herrgard toppbild Visit vastmanland kolswa herrgard toppbild

Kohlswa Herrgård

Kohlswa Herrgård

Kohlswa Herrgård

Kohlswa Herrgård är idealiskt för bröllop, familjehögtider och fest. Det fina hotellet hittar du vid Hedströmmens strömmande vatten på landet i en genuin herrgårdsmiljö.

Herrgården har anor från 1600 – talet. Byggnaden har vackra byggnadsdetaljer. I salongerna finner ni vackra barocktak tillverkade av den Italienska mästaren Carlo Carvone, det finns även en vacker öppen spis i bibliotek som tillför det där lilla extra. Med stukatur och känsla från 1600-talet möts det nya med det gamla och det storslagna med det intima.

Hotellrum

Rummen är personligt och individuellt inredda med möbler, textilier och tapeter som passar in i deras Herrgårdsmiljö. Alla rum har Wifi, kabel-TV, kaklade badrum och dusch och wc. För närvarande finns 16 enkelrum och 28 dubbelrum samt ett familjerum.

Festlokal med tillhörande salonger

Ni har tillgång till hela herrgårdens nedervåningen med balsal där det finns plats för 100 stycken bekvämt sittande gäster, Sex stycken vackra salonger och i en av salongerna finns biljardbord och en fungerande flygel att spela på. Herrgården har två gästtoaletter. På baksidan av herrgården finns en stor balsalstrappa som leder ut till herrgårdsparken. Där kan ni ta härliga foton till ert bröllopsalbum.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål