Visit vastmanland sjoevent toppbild

Sjöevent

Sjöevent Upplev action i Västerås

Sjöevent

Sjöevent - Upplevelser på Mälaren Sjöevent ser till att ni får uppleva Mälaren på ett annorlunda sätt! Med Sjöevents flyboard tar du dig fram både ovanför och under vattenytan. Gå på vattnet, flyg som en fågel 7 meter ovanför vattenytan eller dyk som en delfin. Upplevelsen bjuder på akrobatik och en adrenalinkick som du sent kommer att glömma! Eller varför inte fara fram i över 50 knop i en RIB-båt oavsett väder? Åker man inte i grupp kan man boka en stol.

Ombord på Rib-båt får du en upplevelse du sent kommer att glömma. I över 50 knop far ni fram över Mälaren.

R.I.B. står för Rigid Inflatable Boat och är en vanlig förkortning för denna båttyp. Den har ursprungligen utvecklats av den engelska marinen för trupptransport i alla slags väder. Det är båtarnas motsvarighet till bilvärldens 4×4 jeepar. Båtarna är snabba, bekväma och har otroligt bra sjöegenskaper. Med det skarpa, 27 gradiga v-formade skrovet i glasfiber far vi fram tryggt och säkert i alla typer av sjö. Båten har en maxfart på cirka 60 knop vilket motsvarar cirka 110 km/h, men naturligtvis behöver vi inte komma upp i de hastigheterna för att få en trevlig utflykt.

Uthyrning av stugor på Aggarön
På natursköna Aggarön i Västerås skärgård finns det möjlighet att hyra fem stycken charmiga stugor med Mälaren alldeles runt hörnet.
För mer info: Aggarön

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål