Boka besöksmål
Visitvastmanland comfort hotel toppbild Visitvastmanland comfort hotel toppbild

Comfort Hotel

Comfort Hotel

Comfort Hotel

Mitt i pulsen av Västerås, precis intill den livliga centralstationen, erbjuder Comfort Hotel Västerås en upplevelse där komfort möter bekvämlighet. Upplev den unika blandningen av moderna faciliteter och hemtrevlig atmosfär, allt medan du bor i hjärtat av staden

En ny era av gästvänlighet:

Barception: Ett socialt nav: Glöm den traditionella minibaren och välkomna Barception – en nyskapande mötesplats där gäster och stadens invånare möts över en kaffe eller cocktail. Med självbetjänade incheckningsstationer ägnar personalen sin tid åt att dela med sig av insidertips för en oförglömlig vistelse.

Gym: Hälsa i fokus dygnet runt: Det spelar ingen roll om du är morgonpig eller nattuggla, det moderna gymmet med crossfitutrustning är tillgängligt när du önskar. De som föredrar frisk luft finner flertalet löprundor som startar direkt utanför hotellets dörrar.

En plats för alla familjemedlemmar: Alla är välkomna hos Comfort Hotel Västerås, vilket innebär att även de fyrbenta familjemedlemmarna kan njuta av en anpassad och bekväm vistelse.

Med sin strategiska placering och dess 149 inbjudande rum är Comfort Hotel Västerås en oas för den moderna resenären. Dess närhet till stadens kulturella scen och konferenscentrum gör det till en attraktiv destination för både arbete och nöje.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål