Visit vastmanland angso fisk butik toppbild Visit vastmanland angso fisk butik toppbild

Ängsö Fisk

Ängsö Fisk

Ängsö Fisk

Hos Ängsö fisk köper du färsk och rökt fisk direkt från fiskaren. Per är den sjätte generationen i en familj som bedriver yrkesfiske i Mälaren året runt. Sommartid kan du även äta av den rökta fiksmenyn som finns för dagen i en mysig miljö.

Levererar fisk till stjärnkrögare

Ängsö Fisk säljer och serverar svenskfångad fisk med mycket hög kvalitet. I traditionella fiskbutiken kan man köpa kvalitetsfisk över disk. Tack vare sin höga kvalité så är Ängsö Fisk, leverantör till ett flertal stjärnkrögare i Stockholm . Verksamheten har ett starkt engagemang i en hållbar destinationsutveckling och en levande landsbygd och blev också vinnare av Stora turismpriset 2020 i Västmanland.


Fiskrökeri - Servering - Fiskbutik

Här serveras en Rökt fiskmeny av de sorter de röker för dagen med tillbehör , fullständiga rättighet, finns även eget Ängsö Lager från lokalt bryggeri .Färsk fisk från eget fiske & rökt fisk, såser ,röror och skaldjur finns att köpa med hem. Du kan även njuta av god glass & kaffe . Hela anläggningen är anpassad för rörelsehindrade. Du kan komma med båt och handla med dig fisk eller äta något gott från fiskmenyn.
De flesta sittplatser till serveringen är utomhus , så kläder efter väder . Eller så väljer man att sitta under tak i den gamla logen som är en utav Ängsöns äldsta byggnader med vasstak invändigt.

Hundar är välkommen att följa med att sitta med inne i Logen och utomhus vid borden. Men får inte följa med in i Fiskbutiken.


Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål