Visitvastmanland agitator toppbild Visitvastmanland agitator toppbild

Agitator

Pionjärerna som omdefinierar Whisky Agitator

Agitator

När tradition möter innovation – Upptäck Agitator, det framåtblickande destilleriet i Arboga

I en bransch präglad av tradition och historiska metoder, står Agitator Whiskymakare ut som banbrytare med sin vision om att skapa framtidens whisky. Genom att ifrågasätta etablerade normer och kontinuerligt utforska nya destillationstekniker, mäskrecept och lagringsmetoder, strävar Agitator efter att producera den ultimata whiskyn som ännu inte finns på marknaden.

Agitator tar modiga kliv in i 2000-talet med en filosofi som vilar på innovation, kvalitet och hållbarhet. Genom unika metoder som vakuumdestillering och experiment med olika träslag i lagringsprocessen, bryter de ny mark för att skapa whiskys med en mer utvecklad, varierad och komplex smakpalett. Deras obändiga strävan efter perfektion drivs av en enda princip: smakens överlägsenhet.

Vidare är Agitator inte bara dedikerade till att revolutionera whiskyns smakvärld, utan också till att agera ansvarsfullt mot vår planet. Med en produktion som använder energi från förnyelsebara källor, energisnål destillering under vakuum, och återvinning av restprodukter till djurfoder och biogas, sätter de en ny standard för miljömässig hållbarhet i destilleribranschen.

Agitator Whiskymakare, som har etablerat sig som ett av Nordens ledande destillerier, fortsätter att imponera med sina produkter. Deras senaste skapelse, Agitator Blended, har redan hyllats som den bästa svenska blended whiskyn någonsin, och jämförs med de främsta i världen. Detta destilleri i Arboga är inte bara en tillverkare av fin whisky – de är en rörelse som inbjuder whiskyälskare över hela världen att tänka nytt, tänka fritt, och följa med på en resa mot framtidens smaker.


Relaterade besöksmål