Visit vastmanland the steam hotel voltage lounge utepool relax
Visit vastmanland the steam hotel voltage lounge utepool relax

Hotell

Hotell

Sov gott på hotell i Västmanland!

Känslan att kry­pa ner i en skön hotell­säng under ett mjukt täcke med fluffi­ga kud­dar är svårsla­gen. Väst­man­land bjud­er på hotell för alla smak­er och plån­böck­er och inte säl­lan är det gån­gavstånd till shop­ping, nöjen och sevärd­heter. Vill du bo lyx­igt med mälarut­sikt eller mer prak­tiskt nära sta­tio­nen eller kanske mitt i stan? Här lis­tar vi några av Hotellen i Västmanland.

Utvalda besöksmål inom ”Hotell”

Visit vastmanland arboga stadshotell toppbild

Arboga Stadshotell

Arboga Stadshotell ligger centralt beläget mitt i den medeltida staden Arboga. Här har du nära till restauranger, shopping, barer och kommunikation samt alla möjligheter att uppleva Arbogas historia precis utanför dörren.

Visit vastmanland asby hotell toppbild

Åsby Hotell

I den vackra miljön vid Strömsholms Kanal och Skantzsjön finns det anrika hotellet som öppnades den 1 mars 1946 . Alla rum har badrum med dusch och vissa rum har utsikt över sjön.

Visit vastmanland Hotel Plaza skrapan Pressbild toppbild

Best Western Plus Hotel Plaza

Hotel Plaza - Västerås enda skyskrapa! Hotellet har utsikt över vackra Mälaren och ligger mitt i Västerås centrum med närhet till butiker, restauranger, caféer och nöjesliv.

Visit vastmanland skinnskatteberg brukshotellet drones

Brukshotellet Skinnsberg

Det anrika Brukshotellet Skinnsberg är beläget centralt i Skinnskatteberg med endast ett par minuters promenad till butiker, restauranger och tågstationen. En perfekt utgångspunkt för att utforska Skinnskatteberg med omnejd!

Visit vastmanland elite stadshotell foto hans nordlander toppbild

Elite Stadshotellet

Elite Stadshotellet Västerås är ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Hotellet ligger centralt och erbjuder 137 rum med en vacker konferens- och festvåning. Här finns även gastropuben The Bishops Arms, den första i Sverige.

Visit vastmanland frosaker hotell toppbild

Frösåker Hotell

På Frösåker Hotell bor du bekvämt i exklusivt inredda rum. Ett golfhotell ska såklart ha 18 rum så det är just det de erbjuder. Alla är dubbelrum varav tre rymliga superiorrum, med behagliga färger och unika materialval som skapar ett trivsamt och avkopplande lugn för dig som vill ha det skönt efter golfrundan eller den goda middagen.

Visit vastmanland hotell och restaurang gillet toppbild

Hotell Gillet

Ett hotell med en extra familjär känsla. Alla är välkomna oavsett om man reser med familj, privat eller i jobb. Hotellet ligger i en lugn & skön miljö i gamla stan, men köpingsån alldeles intill.

Visit vastmanland uteservering kungsorstorp toppbild

Kungsörstorp Hotell & Konferens

Ligger på historisk mark precis vid Mälarens strand. Bara ett stenkast från Kungsör erbjuder de en unik miljö fylld av västmanländsk natur, historiska miljöer och inte minst – upplevelser.

Visit vastmanland skultuna bukshotell toppbild

Skultuna Brukshotell

I historisk miljö från år 1607, ligger Skultuna Hotell- och Konferensanläggning i lokaler där Skultuna Messingsbruk tidigare tillverkade bl.a. mässing. De senaste åren har det pågått en varsam renovering i de kulturhistoriska lokalerna, utan att för den saks skull försaka dagens krav till komfort och teknologi.

Visit vastmanland hotell engelbrekt toppbild

Värdshuset Engelbrekt

Mitt i Norberg ligger Värdshuset Engelbrekt med anor från 1658. En vacker byggnad med högt i tak i jugendstil. Hotellet har 16 rum, Wifi och parkering är gratis på boendet. Enkla inredda rum med TV och sittgrupp.

Visit vastmanland wardshuset c dickens toppbild

Wärdshuset C. Dickens

På Wärdshuset C. Dicken´s bor du bekvämt i modernt möblerade rum. I den mysiga värdshusrestaurangen på bottenvåningen, serveras klassisk husmanskost samt bistrorätter från hela världen.

Alla kategorier

Visit vastmanland mtb tobbe oman action

Aktiviteter

Lugn och ro eller full fart – i Västmanland finns aktiviteter för de flesta smakriktningar. Vad sägs om att välja mellan antingen en stilla båttur på en idyllisk kanal eller höga hastigheter i en ribbåt på Mälaren? Eller varför inte upptäcka Västmanland från cykelsadeln!

Visit vastmanland barnofamilj toppbild

Barn & Familj

Kolossalt kul för hela familjen! I Västmanland finns mycket roligt att göra och uppleva för en barnfamilj. Här är några av guldkornen, som ett fartfyllt actionbad för vattenälskarna eller en spännande silvergruva för de historieintresserade.

Visit vastmanland the steam hotel toppbild kategori boende

Boende

Oavsett om du vill bo i en lyxig herrgård eller betydligt mer primitivt kan du hitta hem i Västmanland.

Visit vastmanland historia toppbild2

Kultur & Historia

I Västmanland finns många spännande museer att besöka. Här finns också ovärderliga kulturskatter i form av fornminnen och kanaler som är flera hundra år gamla. Här finns dessutom flera fina friluftsmuseer.

Visit vastmanland Kajplats 9 koket

Mat & dryck

I Västmanland finns många godbitar! Läs mer om några av alla våra smakfulla matupplevelser, allt från prisbelönt gastronomi med lokala förtecken i Färna till en saluhall i Västerås som är till bredden fylld av lokala delikatesser.

Visit vastmanland stromsholmskanal angbat stilla vatten

Natur & äventyr

På land, i vatten, i luften eller under jorden. I Västmanland finns natur & äventyr av alla de slag. Missa till exempel inte de historiska vattenvägarna Strömsholms kanal och Hjälmare kanal, eller de hisnande upplevelser under jord i Sala Silvergruva.

Visit vastmanland Clifford Shirley sevardhet

Sevärdheter

Storslagen natur och historiska spår från förr. Västmanland bjuder på många sevärdheter. Här är ett axplock av dem, allt från en förtrollande blå grotta till en kanal som började grävas på Gustav II Adolfs tid.

Vist vastmanland skultuna decorated box shopping design toppbild

Shopping & design

I Västmanland kan du shoppa stilsäkert, oavsett om det är modern design, gedigna bruksföremål eller ätbara delikatesser som du är ute efter.