Visit vastmanland ekilins camping toppbild Visit vastmanland ekilins camping toppbild

Eskilns Bad & Camping

Eskilns Bad & Camping

Eskilns Bad & Camping

Bo sjönära i naturen i Fagersta. Eskilns Bad & Camping är en familjevänlig anläggning utefter riksväg 68, 1,5 km söder om Västanfors och 3 km söder om Fagersta centrum och precis vid sjön Eskiln. Här finns 85 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt 13 stugor.

Vattenrutschkana, golf, vattenlek och mycket mer

Som gäst på Eskilns Bad & Camping har du nära till fin sandstrand och härliga gräsytor för lek, spel och solbad. Vid sjön ligger vattenrutschbanan med tempererat vatten. På sjön lockar vattenskidåkning och fiske. Fiskekort säljes i kiosken på anläggningen. Dessutom finns en fiskedamm typ "put and take" med inplanterad laxöring.

Här finns även Sveriges största Cable park, Fagersta Cable Park där kan du åka wake board direkt från Eskilns strand

För golfintresserade finns 18 håls golfbana på ca 3 km avstånd. På anläggningen finns i övrigt 2 minigolfbanor där du kan utmana familjen. Efter rundan smakar det gott med en matbit i restaurangen, som har fullständiga rättigheter.

Paddla kanot eller ta en båtutflykt på Strömsholms kanal, kanothyra och biljetter kan bokas på campingplatsen.
Omgivningarna har goda svamp- och bärmarker. Vintertid är det pimpelfiske, skidåkning på längden eller alpint som gäller (6 km till Högsbyns alpincenter).

Upptäck Fagersta och de härliga omgivningarna

Fagersta erbjuder fina möjligheter till aktiviteter av olika slag och det finns många intressanta sevärdheter; laxfiske i Stora Aborrtjärn, bad och motion i Fagerstahallen, kanoting på Strömsholm kanal, vandring på Bruksleden, Västanfors Hembygdsområde, Engelsbergs bruk och Oljeön.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål