Visit vastmanland skerike golfklubb toppbild Visit vastmanland skerike golfklubb toppbild

Skerike Golfklubb

Spela golf i en fantastisk rofylld miljö Skerike Golfklubb

Skerike Golfklubb

Skerike GK ligger nära centrala Västerås, endast 6 km från centrum. När du kommer ut till Skerike GK kommer du uppleva ett lugn som du endast hittar på landet och ute i naturen.

Skerike GK har två golfbanor, en 18-håls bana som spelas i Svartådalen och är en relativt öppen hedbana med fina krypvensgreener där hålen ramas in av böljande kullar , diken och vattenhinder. Har du inte grönt kort kan du spela på 9-hålsbanan som är en pay-and-play-bana. Självklart finns det möjlighet att hyra klubbor.

Boende

Ni behöver inte spela golf för att bo hos Skerike GK, men vill man spela så finns det möjlighet både för de som spelar golf men även för de som inte spelar golf.

Det finns tre 4-bäddstugor som ligger i närhet av parkering, golfbana och restaurang. Stugorna, som är för uthyrning, är trevliga och enkla på 16kvm. I stugorna finns det två stycken våningssängar, kylskåp, vattenkokare och micro.

För husvagnar och husbilar finns det 3 st ställplatser med el.

På anläggningen finns det duschar, toaletter, parkeringsplatser, konferensrum och restaurang med fullständiga rättigheter.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål