Kokpunktens actionbad

Kokpunkten

Upplev Sveriges första actionbad Kokpunkten

Kokpunkten

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin.

Här hittar du i och för sig också det som finns på de flesta äventyrsbad, men snabbare, modernare och med högre adrenalinnivåer. Framför allt hittar du unika attraktioner som aldrig finns på äventyrsbaden: Boomerang, till exempel, som är ett av skälen till att vi myntat begreppet Badrenalin.

Precis som på äventyrsbad hittar du också en relaxavdelning, med flera olika sorters bastu, en aromapool och en oöverträffad utsikt över Mälaren. För barnen finns ett äventyrsbad i miniatyr, actionspäckat på precis rätt nivå. Vi jobbar med digitala färg- och filmprojiceringar. I en bassäng finns en 340-graders biograf.


Action- och äventyrsbad inom en timme från Stockholm

Kokpunkten ligger några minuters promenad från centralstationen, bara en timme från Stockholm. Kommer du med bil svänger du bara av från E18. Vilket transportsätt du än väljer är action- och äventyrsbadet aldrig långt borta.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål