Åker badring i actionbadet i snäv kurva Åker badring i actionbadet i snäv kurva

Kokpunkten

Upplev Sveriges första actionbad Kokpunkten

Kokpunkten

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin.

Här hittar du i och för sig också det som finns på de flesta äventyrsbad, men snabbare, modernare och med högre adrenalinnivåer. Framför allt hittar du unika attraktioner som aldrig finns på äventyrsbaden: Boomerang, till exempel, som är ett av skälen till att vi myntat begreppet Badrenalin. För barnen finns ett äventyrsbad i miniatyr, actionspäckat på precis rätt nivå.

Dyk ner i en drömvärld
I Kokpunkten VR-dive förvandlas en helt vanlig pool till världens djupaste hav eller storslagna rymd. Du simmar med hajar eller flyger högt över jorden. När du flyter i vattnet blir virtuella verklighetsupplevelsen kraftigare än någonsin med en nollgravitation känsla.

Action- och äventyrsbad inom en timme från Stockholm
Kokpunkten ligger några minuters promenad från centralstationen, bara en timme från Stockholm. Kommer du med bil svänger du bara av från E18. Vilket transportsätt du än väljer är action- och äventyrsbadet aldrig långt borta.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål