Boka besöksmål
Visitvastmanland hotell arkad toppbild Visitvastmanland hotell arkad toppbild

Hotell Arkad

Hotell Arkad

Hotell Arkad

Rankat med fyra stjärnor, finner man endast en 13-minuters promenad från Svartån. Hotellet stoltserar med sina 63 välutrustade rum samt erbjuder privat parkering till en kostnad av 95 SEK per dag, tillgänglig för alla dess gäster.

En behaglig promenad på 25 minuter tar dig till Lögastrand, medan Aros kongresscenter ligger en kort 5-minuters promenad bort. Området är rikt på kulturella attraktioner såsom Västerås Flygmuseum, beläget 4 km bort, och Vallby Friluftsmuseum, 2 km från hotellet. För de som är förtjusta i natur, är Mälarens skönhet bara 950 meter bort. En bilresa till Anundshög tar ungefär 10 minuter, och den närliggande busstationen Centralen gör det lätt att utforska ytterligare.

Boende Boendet erbjuder rum utrustade med bekvämligheter såsom soffor, Wi-Fi, och platt-TV med satellitkanaler. Badrummen är försedda med duschhytter och separata toaletter, och för extra bekvämlighet finns hårtorkar och handdukar tillgängliga för gästerna.

Mat och Dryck Hotellet serverar frukost i sin restaurang. För de som önskar utforska lokala matställen, ligger Allstar Västerås och Sky Bar bara en 5-minuters promenad bort.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål