Visit vastmanland Tortuna GK Henrik Mill toppbild
Visit vastmanland Tortuna GK Henrik Mill toppbild

Tortuna Golfklubb

Tortuna Golfklubb

Tortuna Golfklubb

Är belägen i ett naturskönt område en kort bit utanför Västerås och på bekvämt avstånd från Enköping. Klubben bildades 1990. De erbjuder dig en härlig gemenskap och en bra blandning av tävlingar och motionsspel.

Banan är mycket variationsrik och bjuder på härliga utmaningar. De första nio hålen spelas på en mysig skogsslinga med några vattenhinder. Sista nio hålen är en öppen parkbana – också med en del vatten.

Mellan de två slingorna ligger övningsområden med driving range, en utmanande övningsbunker, puttinggreen och två öppna ytor för att öva chip och pitch.

GREENFEE
Som greenfeegäst på Tortuna Golfklubb blir du väl omhändertagen. Här spelar du golf bland resliga tallar och erbjuds en varierande 18-håls slinga med omväxlande natur, över porlande vattendrag och vajande vassmmellan korridorer av resliga tallar.
Målet är att din vistelse på deras anläggning ska vara minnesvärd, i allt från skick på deras greener till små detaljer inne i klubbhuset där de tänker utanför boxen och lyfter fram detaljer som känns väl genomtänkta. Klubben kännetecknas som en familjär klubb som är till för alla. Du betalar din greenfeeavgift i receptionen vid ankomst. De genomför greenfeekontroller med jämna mellanrum. Vid golfspel utan korrekt betald greenfee, debiteras dubbel avgift.

För mer info se länk: Greenfee taxa


Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål