Visit vastmanland Tortuna GK Henrik Mill toppbild Visit vastmanland Tortuna GK Henrik Mill toppbild

Tortuna Golfklubb

Golf nära naturen, i skogskorridorer och vid guldiga fält Tortuna Golfklubb

Tortuna Golfklubb

Tortuna Golfklubb ligger på behagliga 15 min från centrala Västerås, ett stenkast från uråldrig kultur. Där möts du av många hej och glada leenden direkt på parkeringen från medlemmar. De har nämligen ett känt rykte för gästvänligheten på klubben. De lever efter klubbens slogan- En klubb att trivas på.

Golf på Tortuna Golfklubb är en minnesvärd upplevelse. Där erbjuds en varierande 18-håls slinga med omväxlande natur, bland korridorer mellan resliga tallar, grönskande björkar och över porlande vattendrag med vajande vass. Banan andas även uråldrig kultur där stenmurar och stenformationer för tankarna mot nordisk historia. Du bokar enklast din starttid via MinGolf.se eller genom appen. Det går givetvis bra att ringa oss för tidsbokning på 021-653 00.

Äta & Fika

I klubbhuset finner du Golfbistron, restaurangen som drivs i klubbens egna regi. Där erbjuds en enklare matmeny med fokus på hög kvalitet av råvaror, ett mindre sortiment av fikabröd samt noga utvalt utbud av snacks och tilltugg som passar golfaren. Golfbistron har fullständiga rättigheter samt ett brett sortiment av alkoholfria dryckesalternativ.

Boende & Ställplatser

Tortuna Golfklubb samarbetar med Hotell Plaza och Hem till Gården, där förmånliga paketpris för greenfee och boende erbjuds. Har man tillgång till husbil eller husvagn och vill bo i direkt anslutning till klubben finns det 10 ställplatser med el. På anläggningen finns det duschar, toaletter, parkeringsplatser, bastu samt en restaurang med fullständiga rättigheter

För mer info se länk: Greenfee taxa


Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål