Bild på inomhushallen i Skinnskatteberg Bild på inomhushallen i Skinnskatteberg

Systemairhallen

Sports camp & Bed and Breakfast Systemairhallen

Systemairhallen

Sports camp med över 150 bäddar i sovsalar, dubbelrum och familjerum. Med två utomhus padelbanor och First Class Gym med 900 kvm stort gym. Perfekt för idrottslag och även ett alternativ för privatpersoner.

Byt stadspulsen mot frisk luft i Skinnskatteberg som ligger i hjärtat av Bergslagen. Här hittar du fantastiska vandringsleder tex. Ormdalsslingan. Hyra kanot i Baggbron och spegla dig i någon av alla vackra insjöar från kanoten, eller packa matsäcken och besök Västmanlands högsta belägna punkt Matkullen.

Boende privat personer
Sports Camp har även öppet året runt för privatpersoner på genomresa och semester i Skinnskatteberg. Omgivningarna erbjuder både natur, sjöar, vandring, äventyr, aktiviteter, träning och vila. Här finns något för alla. Anläggningen har 11 st ombonade dubbelrum med tv och badrum på rummet.
Öppet Wifi för alla gäster

Träningsläger
Perfekt för ägna sig åt teambuilding, och anpassade logialternativ för ditt lag. Sports Camp erbjuder såväl idrottslag och företag en familjär och oförglömlig vistelse. De är specialister på träningsläger och erbjuder en helhetslösning med busstransfer, träningsmöjligheter, aktiviteter, logi och helpension. Ett skräddarsytt träningsläger där lika delar träning och teambuilding skapar utveckling, gemenskap och ett minne för livet. De anordnar kick-offer, konferenser och gruppresor.

Boende Idrottslag
8 st stora sovsalar med 10/16/18/24 bäddar.
WC i korridor och duschar i fotbollshallen samt omklädningsrum på sportscamp
Täcke/kudde finns i alla sängar, sängkläder medtages eller bokas som tillval


Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål