Visitvastmanland hantverksbryggeriet toppbild Visitvastmanland hantverksbryggeriet toppbild

Hantverksbryggeriet

Hantverksbryggeriet

Hantverksbryggeriet

Sedan starten 2003 har Hantverksbryggeriet varit en banbrytare inom svensk ölkultur, en pionjär som har visat vägen för hantverksbryggningens återkomst.

Med en djup rotad respekt för tradition och hantverk har de under nästan två decennier skapat öl med både själ och hjärta, en process där varje steg genomsyras av omsorg och passion. Från det noggranna urvalet av råvaror till de unikt designade etiketterna på flaskorna. När nya recept utvecklas, eller när ölprovningar anordnas, lämnas ingenting åt slumpen. Varje ölsort berättar en historia, en resa genom smaker och traditioner.

Besök och upplevelser
För den som söker en djupare förståelse för hantverksbryggeriets konst erbjuder Hantverksbryggeriet guidade turer och ölprovningar. Dessa tillfällen är en unik chans att bakom kulisserna se hur öl tillverkas, från idé till färdig produkt. För grupper om minst sex personer arrangeras en omfattande visning på Västerås Officersmäss, en upplevelse som inkluderar provsmakning av sex olika ölsorter över tre timmar.

Personlig touch
En särskild service som Hantverksbryggeriet erbjuder är möjligheten att beställa öl med personligt anpassade etiketter – en unik gåva eller ett minnesvärt inslag på speciella tillställningar. Detta erbjudande gäller för alla ölsorter som säljs på Systembolaget, inklusive folk- och lättöl.


Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål