Visitvastmanland lerkulan toppbild Visitvastmanland lerkulan toppbild

Lerkulan - ställplats och camping

Ställplatser i Bergslagen Lerkulan - ställplats och camping

Lerkulan - ställplats och camping

Känt för besökare som en lekfull smältdegel av äventyr, där både ung och gammal kan finna glädje och spänning. Bara 6 kilometer från Skinnskatteberg, hittar du gården som omvandlats till ett centrum för äventyr och upptäckarglädje


Ställplatser nära naturen
På Lerkulans ställplatser kan du parkera din husbil, husvagn eller slå upp ditt tält på en plats där naturen berikar din vistelse. Omfamnad av Bergslagens natur erbjuder Lerkulan inte bara en ställplats, utan en chans att uppleva den orörda naturen.

Upptäck de vandringsspår som slingrar sig genom de historiska skogarna, där varje steg tar dig djupare in i ett landskap formad av istidens hand. Vid sidan om ställplatserna glider en bäck vars klara vatten leder dig till en idyllisk sjö – perfekt för en svalkande simtur eller för att kasta ut ett fiskespö i gryningen.

Ställplatser erbjuder enklare WC och duschmöjligheter, och dricksvatten tillhandahålls för de som önskar. Med 12 elplatser och ett myller av el-fria zoner på en välskött grusplan och en klippt åker, har de omsorgsfullt förberett varje plats för din komfort.

I harmoni med djurlivet
Det är inte ovanligt att stöta på våra fyrbenta vänner här; hundar, hästar och får är en del av Lerkulans själ. För de med egna husdjur rekommenderar vi att hålla dem kopplade för att bevara harmonin på gården.

Saloon med själ
Den charmiga saloonen är arenan för otaliga minnesvärda tillställningar, från JAM-sessioner till lokala festligheter. Här knyts band och skapas minnen under Lerkulans stjärnbeströdda himmel.

Kom som du är
Du kan inte förhandsboka inte platser, men en snabb telefonsignal till Tommy kan ge dig en uppfattning om hur många platser som är tillgängliga.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål