Visit vastmanland d rock toppbild Visit vastmanland d rock toppbild

DRock Paintball

Sveriges mest spektakulära inomhusbana DRock Paintball

DRock Paintball

Upplev en adrenalinfylld dag full med skratt och fart Här finner du en av Sveriges mest spektakulära inomhusbanor och flera utomhusbanor. Inomhusbanan är placerad i en bunker.

Upplev en adrenalinfylld dag full med skratt och fart

Strax utanför Västerås ligger DRock Paintball. Här finner du en av Sveriges mest spektakulära inomhusbanor och flera utomhusbanor. Inomhusbanan är placerad i en bunker. Mer spännande bana får man leta efter – ca 2000kvm fyllt med rum, fordon och fiender.

Här får du vara med om en rolig dag med kunniga instruktörer, hög säkerhetsnivå och bra utrustning. Det finns även möjlighet att grilla vid banan.

De har öppet året runt men under vinterhalvåret så sker alla aktiviteter i deras bergsbunker. Deras banor är fulla med skydd och hinder för en större upplevelse.

Paintball är perfekt för alla tillfällen, svensexa, möhippa, laget, vännerna, företaget eller fira en födelsedag. Boka gärna i god tid så er tid fortfarande är ledig. Minst 8 personer och max 30 samtidigt Är ni fler går det bra att dela upp i flera lag och rotera. De har lång erfarenhet och massor av idéer och hjälper er att göra det absolut bästa utav er dag.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål