Visit vastmanland Halla gokart toppbild Visit vastmanland Halla gokart toppbild

Hälla Gokart

Actionladdat äventyr Hälla Gokart

Hälla Gokart

Tävla mot dina vänner i en fartfylld gokart-upplevelse. På Hälla, strax utanför centrala Västerås, finner du Hälla Gokart. Tillsammans åker ni på en asfaltsbana i snabb hastighet i en liten specialbyggd bil.

Välkommen till Västerås snabbaste racingbana

Är du sugen på en rejäl fartupplevelse och kanske på att utmana dina vänner? Hyr gokart och tävla mot varandra i en härlig kamp!

På söndagar är det enbart drop-in. Det innebär att du och dina kompisar kan få dela tiden på banan med andra, men tidtagningen är naturligtvis igång så att ni kan se vem som är snabbast. Skulle ni däremot vara sugna på att köra ett race så kan ni boka banan och är då säkra på att ni är ensamma. Race har de övriga dagar i veckan.

Det finns en begränsning avseende race-uppläggen: ni behöver vara åtta personer eller fler som ska köra.
Är ni fler än 20 personer som vill köra? Ring eller maila till Hälla Gokart så hjälper de er.

Åk med barn i en dubbelkart

De finns även två dubbelkartar där du kan köra tillsammans med barn under 10 år eller med personer som inte kan köra själva av andra anledningar.

Dubbelkartarna är utrustade med säkerhetsbälten och de har handreglage för gas och broms vid den ena ratten. Båda rattarna styr karten. Personalen avgör hur liten man kan vara för att kunna åka med genom att kontrollera att bältet sitter som det ska. Kontakta personalen för bokning av dubbelkart.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål