Visit vastmanland satra brunn topbild

Sätra Brunn

Sätra Brunn

Sätra Brunn

Vill du njuta av god mat, ett mysigt SPA och unik miljö är du välkommen till Sätra Brunn. Här bjuder de på en familjär atmosfär där du blir väl omhändertagen!

Hotell Skogsgården

Hotellet, byggt på 1920-talet, består av tre flyglar och inrymmer totalt 43 dubbelrum och 9 enkelrum. Alla rum är unika i storlek, tapetval och möblering. Här sover du gott i sköna sängar med dusch och toalett på rummet. Rummen motsvarar 3-stjärnig svensk standard med t ex helkroppsspegel, skrivbord och en liten tv med standardutbud. I varje byggnad finns sällskapsrum där man kan sitta och umgås, spela spel eller läsa böcker.
Vill du ta med hunden till går det bra mot ett litet pristillägg. Hunden är välkommen att vistas på rummet och kopplad utomhus, men inte i allmänna utrymmen såsom sällskapsrum, restaurang, reception och spaavdelning av hänsyn till andra gäster.

Spaavdelningen

Spaavdelningen är rymlig, och inrymmer en stor bassäng med 34-gradigt vatten, en bubbelpool samt sittgrupper och relaxstolar. De har en ångbastu intill bubbelpoolen. Tycker du det blir varmt inne i själva badavdelningen har de ett lite svalare relaxrum att pausa i, även detta rymligt med olika sittgrupper och vilstolar. Här finns också massagefåtöljer och fotmassage-apparater att prova på.
Sätra Brunns parker inbjuder till sköna promenader i unik 300-åriga historia med hus, källor och brunnsvatten att prova. Alla hotellrum är hemtrevliga, vart och ett på sitt unika vis, och i varje hotellbyggnad finns och ett sällskapsrum.

Restaurangen

Maten är väldigt viktig för Sätra Brunn. Här lagas maten med mycket kärlek och bra råvaror efter säsong restaurangen är KRAV-märkt. Är det något ni inte kan äta, t.ex. på grund av någon intolerans, eller om ni önskar vegetarisk/vegansk mat, meddela det vid bokning så anpassas givetvis maten. Även gäster som inte bor på Sätra Brunn är välkomna att boka lunch och middag , förhandsbokning gäller.


Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål