Boka besöksmål
Drönarbild över Thottska Villan i Strömsholmskanal Drönarbild över Thottska Villan i Strömsholmskanal

Thottska Villan

Thottska Villan

Thottska Villan

Thottska Villan är Ridskolan Strömsholm så kallade guest house som ligger vackert belägen högst upp på åsen vänd mot den vackra allén till Strömsholms slott. Villan är från 1770-talet och är stilfullt renoverad.

Med Strömsholms slott som granne och de vackra omgivningarna så finner du en rofylld och avkopplande miljö – en oas att skämma bort sig i, bort från vardagens storstadsstress.

Thottska Villan och dess omgivande natur är en enastående miljö präglad av skönhet och tidlöshet. En mångfald av naturupplevelser som öppnar och skärper dina sinnen.

Här finns många utflykter att göra, mycket lugn att hämta och härliga minnen att samla.

Med 21 bäddar, fördelat på 14 rum, är huset populärt bland såväl bröllopspar som affärssällskap. Den passar även för dig som har ditt djur på Djursjukhuset eller vill uppleva fantastiska Strömsholm och dess omgivningar.

Thottska villan erbjuder två olika konferensrum med plats för 14 respektive 8 personer. Ett bra alternativ för kick-off med medarbetarna på det mindre företaget eller strategimöte med styrelsen. Man kan hyra enskilda rum eller hela huset till förfogande, allt utifrån önskemål.

Thottska Villan drivs av Ridskolan Strömsholm i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål