Jonas Vildmark Bushcraftcenter Jonas Landolsi Foto Per Groth 005

Bushcraftcenter

Jonas Vildmark Bushcraftcenter

Bushcraftcenter

Jonas Vildmark Bushcraftcenter erbjuder vildmarkskunskap i form av kurser, guidningar, föreläsningar och events. Lär dig hantera eld och yxa på ett säkert vis. Ta din Jägarexamen och motorsågskörkort. Allt inramat av Bergslagens vackra och djupa skogar.

Sedan 2008 har Jonas & Therese Landolsi inspirerat till naturvistelser genom att dela med sig av sina erfarenheter av Bushcraft & Överlevnad. De är passionerade över att sprida kunskap om den fantastiska natur som vi alla är en del av. Ju mer vi kan om vår natur, desdo bättre är chansen att vi tar hand om den på bästa vis. Bushcraft är det mer rustika friluftslivet då vi lever av och med naturen på ett naturligt, hållbart och respektfullt vis. Överlevnad skapar trygghet och en säkerhetsmarginal där människan kan ta hand om sig själv, och andra, även i en krissituation. Jonas Vildmark Bushcraftcenter vill bidraga till en hållbar och kreativ förvaltning av skog, vilt och vildmarkskultur.


Med huvudbas på gården i Riddarhyttan erbjuder Jonas & Therese kurser, föreläsningar och event med fokus på ämnen som eldkunskap, fältmässig slöjd, jägarexamen, spårning, motorsågskörkort, navigering, krispsykologi, naturguidningar, användbara växter och familjebushcraft. Ni kan träffa Jonas, Therese och deras instruktörer på gården i Riddarhyttan eller på olika uppdrag Jonas Vildmark Bushcraftcenter har hos sina samarbetspartners ute i landet. Besök gärna hemsidan för att ta del av kursutbudet och samtidigt bli inspirerad till stärkande vildmarksvistelser.

Foto: Per Groth och Jonas Landolsi

Liknande besöksmål

I närområdet