Jonas Vildmark Bushcraftcenter Jonas Landolsi Foto Per Groth 005 Jonas Vildmark Bushcraftcenter Jonas Landolsi Foto Per Groth 005

Bushcraftcenter

Jonas Vildmark Bushcraftcenter

Bushcraftcenter

Jonas Vildmark Bushcraftcenter erbjuder vildmarkskunskap i form av kurser, guidningar, föreläsningar och events.

Sedan 2008 har Jonas & Therese Landolsi inspirerat till naturvistelser genom att dela med sig av sina erfarenheter av bushcraft och överlevnad. Lär dig hantera eld och yxa på ett säkert vis. Ta din Jägarexamen och motorsågskörkort. Allt inramat av Bergslagens vackra och djupa skogar. Ju mer vi kan om vår natur, desto bättre är chansen att vi tar hand om den på bästa vis.

Bushcraft är det mer rustika friluftslivet då vi lever av och med naturen på ett naturligt, hållbart och respektfullt vis. Överlevnad skapar trygghet och en säkerhetsmarginal där människan kan ta hand om sig själv, och andra, även i en krissituation. Jonas Vildmark Bushcraftcenter vill bidra till en hållbar och kreativ förvaltning av skog, vilt och vildmarkskultur.

Med huvudbas på gården i Riddarhyttan erbjuds kurser, föreläsningar och event med fokus på ämnen som eldkunskap, fältmässig slöjd, jägarexamen, spårning, motorsågskörkort, navigering, krispsykologi, naturguidningar, användbara växter och familjebushcraft.

Besök gärna hemsidan för att ta del av kursutbudet och samtidigt bli inspirerad till stärkande vildmarksvistelser.

Foto: Per Groth och Jonas Landolsi

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål