Boka besöksmål
Drönarbild av River Lodge i Bergslagen Drönarbild av River Lodge i Bergslagen

River Lodge

River Lodge

River Lodge

Är inte bara ett boende, det är en utgångspunkt för ett djupare engagemang med naturen – en chans att återansluta, upptäcka och bevara. Anläggningen är belägen i pittoreska Nyfors vid en slingrande flod, erbjuder boenden som kombinerar hemtrevnad med äventyr.

Även om det går bra att nå boendet med bil, rekommenderar de starkt att du närmar dig deras boende genom att paddla med kanot eller kajak, cykla eller vandra, för att fullt ut njuta av den omgivande naturen. Här kan du glida fram längs slingrande vatten i skymningen och med lite tur få en glimt av bävrar som bygger sina imponerande bon längs vattendragets kant. Skogen är också hem för ett rikt fågelliv; ta med kikaren och bevittna den spektakulära flygshow som naturen sätter upp varje dag.

Välj mellan en möblerad lägenhet med ett kök redo för matlagning och en imponerande utsikt, eller ett bekvämt dubbelrum.

Boendealternativ:

  • Kanotisten: En lägenhet idealisk för fyra personer, med privat badrum, kök och en veranda som bjuder på en storslagen utsikt över Långvattnet. Pris: 600 kr/person
  • Kajakpaddlaren: Ett mysigt dubbelrum med tillgång till delad toalett och dusch. Pris: 500 kr/person
  • Cyklisten: Dubbelrum utrustade med nödvändigheter och delad sanitetsanläggning. Pris: 500 kr/person
  • Vandraren: Dubbelrum med egna sanitära faciliteter och tillgång till en delad dusch. Pris: 550 kr/person

Campingmöjligheter:

  • Vid River Lodge finner du platser för husvagnar och husbilar, samt gräsbelagda ytor perfekta för tält. Campingplatserna kan bokas med tillgång till elektricitet om så önskas.

River Lodge välkomnar gäster varje dag, men det krävs förbokning. All information och bokningar hanteras genom Nordic Discoverys Äventyrscentral i Kloten, endast 11 km från River Lodge.

Planera din resa i förväg och boka din upplevelse för att säkra ditt äventyr i vildmarken.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål