Fin 50-talsbil Summer Meet Fin 50-talsbil Summer Meet

Västerås Summer Meet

Sveriges och en av Europas största bilträffar! Västerås Summer Meet

Västerås Summer Meet

Västerås Summer Meet har i omröstning blivit utsedd till Sveriges bästa bilträff . En av Europas största bilträffar med bilutställning, stort swapmeet, finbilscruising, liveband, pin up tävling, burnout, Krantz Challange m.m.


I samband med evenemanget erbjuds en mängd andra aktiviteter utanför utställningsområdet. Live musikunderhållning hela dagarna runt om i Västerås!

Träffen hålls enligt traditionerna på Johannisbergs flygfält i Västerås (11 mil från Stockholm).

Finbilscrusing med 200 bilar som visar upp sig och får poliseskort längs Sjöhagsvägen och genom Västerås City, med start på Johannisbergs flygfält. Crusingen brukar locka tiotusentals åskådare som beskådar bilarna från vägkanten när de kör i kortege genom Västerås City.

På Johannisbergs flygfält anordnas en mängd aktiviteter som tex.
Fullsatta läktare, musik, tempo, spänning, bilar, bilar, bilar och en publik som avgör alltihopa. Den populära tävlingen Krantz Challenge är en outstanding show där tävlingsbilarna kör fram två och två till musik och rapp speaker där publiken dessutom är domare. Här brukar det vara show, spänning, högt tempo, cliffhangers, skratt och skrällar under två underhållande timmar.

Tips: Ta Elba färjan från Västerås Östra hamnen direkt till Mälarcampingen och åk med buss direkt till Johannesbergs flygfält. Tanken med den här satsningen är att locka familjer och andra, som av olika skäl inte gärna tar bilen ut till flygfältet men ändå tycker att det vore spännande att komma dit.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål