Visitvastmanland maria therese toppbild Visitvastmanland maria therese toppbild

Maria Therese

Ett hemtrevligt bageri Maria Therese

Maria Therese

Beläget på den livliga Kungsgatan i närheten av det idylliska stråket intill Svartån har det lilla bagerit snabbt blivit känt för sin mysiga och familjära atmosfär, samt sitt engagemang för att erbjuda en meny som välkomnar alla, med ett rikt utbud av glutenfria och veganska alternativ.

I hjärtat av Västerås där stadspulsen möter lugnet från Svartån, finner du Maria Therese – ett litet bageri som med sin varma och inbjudande atmosfär lockar besökare att stanna upp och njuta av en avkopplande atmosfär.

Oavsett om du följer en glutenfri kost, föredrar veganska alternativ, eller helt enkelt söker något läckert att fylla fikastunden med, har detta bageri noggrant sammanställt en meny som speglar dess grundares passion för matlagning. Dess läge, inbäddat i stadens hjärta nära Svartån, erbjuder en perfekt bakgrund för en avkopplande paus från vardagens brådska. Här kan gästerna njuta av en kopp kaffe och ett bakverk utomhus eller inomhus i en hemtrevlig miljö som känns som en förlängning av det egna vardagsrummet.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål