Visitvastmanland farna odlingar toppbild Visitvastmanland farna odlingar toppbild

Färna Odlingar

Västmanlands Källa till Naturlig Lyx Färna Odlingar

Färna Odlingar

I hjärtat av Bergslagens lummiga landskap, där historia och nutid möts, finner vi Färna Odlingar, en juvel inom det lokala jordbruket. Där går innovation och tradition hand i hand för att producera några av de finaste premiumprodukterna på marknaden.

Sedan starten 2014, har Färna Odlingar ägnat sig åt att kultivera svarta vinbär och rabarber av högsta kvalitet. Med ett omfattande bestånd av 50 000 vinbärsplantor och 20 000 rabarberplantor, strävar detta företag efter att erbjuda produkter som inte bara är utsökta till smaken utan också bidrar positivt till miljön och det lokala samhället. Det tar tid för naturen att visa sin fulla potential – fem år för vinbärsplantorna och sju år för rabarberplantorna – men resultatet är produkter som är väl värda väntan.

Färna Odlingars engagemang för hållbarhet är djupt rotat i varje aspekt av deras verksamhet, något som bekräftas av deras miljö- och klimatcertifiering enligt Svenskt Sigill. Genom att förena miljömedvetenhet med innovativa odlingsmetoder har de skapat en produktportfölj som inkluderar allt från stilla och mousserande alkoholfria drycker till en unik alkoholfri svartvinbärsglögg. Deras Sparkling Rabarber utnämndes till Årets Foodservicevara 2022, ett bevis på deras framgång och innovation inom livsmedelsindustrin.

Men Färna Odlingar är mer än bara en producent av fina drycker. Genom att revitalisera jordbruksmarken bidrar de till att bevara Västmanlands natursköna landskap och skapar samtidigt lokala arbetstillfällen. Deras arbete understryker vikten av jordbruk för regional utveckling och visar hur hållbara praktiker kan gå hand i hand med ekonomisk tillväxt.

Färna Odlingar erbjudander – en verklig smak av Västmanland.

Här kan du köpa deras drycker
Färna HerrgårdDelitea.se

Webbshop som levererar inom Sverige


Dellback

Klicka på kartan för att se din närmaste butik

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål