Arboga medeltidsdagar toppbild Arboga medeltidsdagar toppbild

Arboga Medeltidsdagar

Känn historiens vingslag, låt dig färdas flera hundra år bakåt i tiden! Arboga Medeltidsdagar

Arboga Medeltidsdagar

Andra veckan i augusti, torsdag - söndag, varje byter Arboga skepnad. Arboga medeltidsdagar skapar feststämning och lyfter fram det historiska i staden.

Arboga Medeltidsdagar
Ta på dig medeltida kläder, upplev ett äkta medeltida bröllop, heja på roddarna, titta på riddarna som kämpar i rafflande tornerspel och mycket, mycket mer.

Välkommen att inspireras av spännande aktiviteter för stora och små. Till exempel finns det gott om spännande upplevelser för barn i Ahllöfsparken. Det bjuds också på historiska vandringar genom Arboga, kapprodd på Arbogaån, föredrag och konserter

Medeltidsdagarnas marknader
Upplev medeltiden på våra marknader! Ahlöfsparken, Nygatan, Stora torget och hantverksbyn i kyrkparken bjuder på mångsidig underhållning, hantverk, god mat och mycket mer! Här finns medeltiden att uppleva och upptäcka för hela familjen! När Arboga bjuder in till medeltidsdagar finns det allt från medeltida hantverk och kläder till medeltida maträtter i den grönskande Ahlöfsparken. Här blandas doften av stekt fisk med gatumusikanter.

Riddarspel i Bergmansparken
Under Arboga Medeltidsdagar kan du komma och se på rafflande tornerspel som pågår nere vid Bergmansparken. Under dessa dagar kan du se olika shower med riddare som tornerspel.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål