Utomhusbild på sekelskiftshuset Tallbacka i vackra Ängelsberg Utomhusbild på sekelskiftshuset Tallbacka i vackra Ängelsberg

Vandrarhemmet Tallbacka

Smultronställe i Ängelsberg Vandrarhemmet Tallbacka

Vandrarhemmet Tallbacka

Boka rum på ett av landets charmigaste vandrarhem. Vandrarhemmet Tallbacka är ett mysigt litet vandrarhem i Ängelsberg med närhet till naturen och världsarvet Engelsbergs Bruk och Oljeön.

Charmigt boende i en anrik miljö

I den vackra vitmålade villan med snickarglädje med utsikt över vattnet finns en nyrenoverad lägenhet på 40 kvm med två rum och kök för självhushåll.

I huset Stegfabriken finns tre nyrenoverade dubbelrum (varav ett med balkong) på övervåningen samt sällskapsrum och kombinerad frukostmatsal på nedervåningen. Här finns kök för självhushåll samt duschar och toaletter.

Röda stugan med utsikt över sjön Åmänningen har tre dubbelrum och har du hund med dig är är du välkommen här. Här var det vandrarhem redan på 40-talet och här finns gårdens äldsta men också charmigaste rum.

Toppstugan är ett mindre hus för 2 personer. Vill ni bo lite enskilt med skogen inpå knuten och med veranda med vandrarhemmets bästa sjöutsikt är detta ert självklara val.

Ta dig tid att gå på strövtåg i Ängelsberg - utforska Skulpturparken, Engelsbergs bruk och Oljeön. Missa inte att äta eller ta en fika på Nya Serveringen.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål