Visitvastmanland bistro lilla stallet toppbildny Visitvastmanland bistro lilla stallet toppbildny

Bistro Lilla Stallet

Bistro Lilla Stallet

Bistro Lilla Stallet

Bistro Lilla Stallet är din kvartersbistro på landet, mitt i stan. Här avnjuter du måltider inspirerade av globala kök, inklusive vedeldade pizzor från Neapel och charkuterier från lokala gårdar.

Det är inte bara pizzorna som får hjärtan att klappa extra. Charkuterierna, noggrant utvalda från Nibble gårds glada grisar, speglar Bistro Lilla Stallets åtagande till hållbarhet och lokalt samarbete. Genom att välja råvaror från närområdet, inte bara stärker bistron lokala producenter, men försäkrar också sina gäster om att de är del av en större, miljövänlig vision.

Inte långt från Bistro Lilla Stallet ligger Hotell Hem till Gården, en plats som verkar sprungit direkt ur en Astrid Lindgrens saga. I denna overkliga kontrast till det moderna samhället erbjuds besökare möjligheten att fördjupa sig i en lantlig miljö, medan de fortfarande befinner sig mitt i stadens hjärta. Tillsammans skapar Bistro Lilla Stallet och Hotell Hem till Gården en unik destination för alla som söker en paus från det snabba stadslivet, en plats där man kan bo, äta och mötas – allt under samma tak.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål