Visitvastmanland kuro gard sommarcafe toppbild1920x1280 Visitvastmanland kuro gard sommarcafe toppbild1920x1280

Kurö Gård Sommarcafé på Ridön

Kurö Gård Sommarcafé på Ridön

Kurö Gård Sommarcafé på Ridön

Beläget på ön Ridön, i Västerås skärgård, erbjuder Kurö Gård Sommarcafé en fridfull tillflyktsort för alla som söker en paus från vardagens stress. Omringad av naturen, från lummiga skogspartier till glittrande vatten, är detta sommarcafé den perfekta destinationen för en dag fylld av upptäckter och avkoppling.

Här serveras nybakat fikabröd och varma leenden, allt för att göra ditt besök så minnesvärt och njutbart som möjligt.

Med sitt läge mitt emellan badbryggor och blomstrande sommarängar, erbjuder kaféet en unik möjlighet att verkligen uppleva den svenska sommaren i all dess prakt. Besökare kan njuta av en kopp nybryggt kaffe och hemlagat fikabröd i en avslappnad och vänlig atmosfär, medan de planerar dagens äventyr eller bara tar en välbehövlig paus.

För den äventyrslystne finns det gott om aktiviteter att ta sig för i närheten av Kurö Gård. Naturvandringar längs öns många vandringsleder erbjuder en chans att upptäcka den lokala floran och faunan, medan guidade turer kan ge en djupare inblick i områdets historia och kulturarv. För de som föredrar att spendera dagen vid vattnet, är de närliggande badbryggorna en inbjudande plats för solbad och simning.

Tips och karta över Ridön

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål