Visitvastmanland askebrogard toppbild Visitvastmanland askebrogard toppbild

Åskebro Gård

Café & Butik Åskebro Gård

Åskebro Gård

Strax utanför Västerås, på vägen mot Kolbäck, finner du den gömda oasen Åskebro. Här väntar en charmig butik belägen i ett historiskt sädesmagasin från 1800-talet, på cirka 75 kvadratmeter. Denna pittoreska butik erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av kläder, inredning och mycket mer från välkända märken.

Förutom den fantastiska shoppingen bjuder Åskebro även på ett mysigt café med en inbjudande atmosfär. Caféet är rymligt med sina 150 kvadratmeter och har plats för 60 sittande gäster inomhus. Under de varmare månaderna kan du njuta av ditt fika utomhus, där det finns ytterligare 100 sittplatser. Nästan allt i deras café är hemlagat och hembakat, vilket gör varje besök till en kulinarisk upplevelse.

De välkomnar även dina fyrbenta vänner! Hundar är tillåtna både utomhus och inomhus, så länge de är kopplade och trivs bland andra hundar och människor. För caféets fyrbenta gäster finns en speciell hundmeny och mjuka filtar att ligga på. Om din hund behöver en vattenskål, säg bara till i kassan så ordnar personalen det.

Information om parkering: Parkeringen sker endast på anvisad plats för att säkerställa att stora fordon kan komma fram och arbeta på gården och i skogen alla dagar i veckan. Parkeringsplats ligger cirka 60 meter förbi caféet och har plats för ungefär 50 bilar.

Parkeringen närmast caféet är reserverad för personer med funktionshinder och de som har svårt att gå (ej för friska personer på regniga dagar), och här finns plats för cirka 6 bilar. De har även plats för turistbussar.

Åskebro Gård tackar för er hänsyn och ser fram emot att välkomna er till Åskebro, där shopping och fika blir till en minnesvärd upplevelse.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål