Boka besöksmål
Visitvastmanland Best western hotel scheele toppbild Visitvastmanland Best western hotel scheele toppbild

Best Western Hotel Scheele

Best Western Hotel Scheele

Best Western Hotel Scheele

Precis intill ishallen och Kristinelund sportfält i Köping hittar du Best Western Hotel Scheele. Hotellet har snyggt inredda rum med sköna sängar samt flera fina konferenslokaler. Du som kommer till Köping i sport- och idrottssammanhang har här ett utmärkt boende med närhet till arenor för matcher och träningsläger.

Rum för vila och inspiration: Med 109 rum och en kapacitet på 222 bäddar, erbjuder Best Western Hotel Scheele avkoppling och återhämtning i olika kategorier, inklusive sviter med privata relaxavdelningar. Efter en dag av möten eller utforskning erbjuder hotellet den perfekta återhämtningsplatsen med sköna sängar och bastu.

Måltider och mötesplatser: Från en frukost med nybakat bröd till lunchbufféer som speglar svensk husmanskost, säkerställer restaurangen att ingen gäst lämnar hungrig. Med tio konferenslokaler, är hotellet också en idealisk mötesplats för affärer och evenemang, med faciliteter som rymmer upp till 150 personer.

Upptäck Köpings historiska skatter: I Köping vävs nutid och historia samman. Besök Köpings museum för att fördjupa dig i stadens förflutna eller utforska det vikingatida båtgravsfältet i Norsa. För motorintresserade är Bil- och teknikmuseet ett måste. Och mellan sevärdheterna kan du njuta av lokala caféer och restauranger för en välbehövlig paus.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål