Boka besöksmål
Wilderness Lodge huset fotograferad utvändigt Wilderness Lodge huset fotograferad utvändigt

Wilderness Lodge

Logi i Naturreservatet Malingsbo - Kloten Wilderness Lodge

Wilderness Lodge

Belägen i det skyddade naturområdet Malingsbo-Kloten, erbjuder Kloten Wilderness Lodge en unik närhet till oförglömliga naturupplevelser. Denna idylliska lilla ort är den ideala utgångspunkten för att uppsluka sig i naturens underverk, oavsett säsong.

Upplev Äventyret: Aktiviteter för alla sinnen och säsonger

Wilderness Lodge är en skattkista av äventyr där du kan utforska vildmarken och dess skönhet. Välj mellan att glida fram i en kanot, kajak, eller roddbåt på spegelblanka sjöar, att trampa längs skogstäckta stigar med cykel, eller att sväva fram på långfärdsskridskor över isbelagda vatten. Vintern förvandlar landskapet till en snötäckt oas, komplett med välpreparerade skidspår som löper från lodgens tröskel. För de äventyrslystna väntar guidade turer i vildmarken – inklusive den spännande bäver- och älgsafari som lovar närkontakt med de majestätiska varelserna som bebor dessa trakter.

Natur i 360 grader: Ditt fönster mot världen

Bara några steg från Wilderness Lodge väntar en trio av kristallklara sjöar, med den närmsta endast 50 meter bort – en syn att avnjuta direkt från balkongen eller utvalda rum. En kort promenad leder dig till en mysig badplats, perfekt för avslappnade dagar under solen.

Boende med personlig prägel: Din exklusiva vildmarksretreat

Med blott fyra omsorgsfullt inredda sovrum, rymmer Wilderness Lodge en intim atmosfär där upp till åtta gäster kan uppleva känslan av ett privat hem mitt i det vilda. Ett fullt utrustat kök, en välkomnande matsal, och en solig terrass med utsikt över de omgivande sjöarna kompletterar din vistelse. Utvalda rum erbjuder dessutom den magnifika vy som bara en sjö kan erbjuda.

Hjärtat av Kloten: Oändliga möjligheter

I hjärtat av Klotens by står Wilderness Lodge som en portal till en värld av friluftsaktiviteter. Över gatan, hos Nordic discoverys basecamp, kan du hyra allt som behövs för ditt äventyr eller anmäla dig till guidade turer som tar dig djupt in i Klotens levande vildmark, där naturens rytm är den enda klockan som tickar.


Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål