Boka besöksmål
Visit vastmanland hotell utter inn toppbild Visit vastmanland hotell utter inn toppbild

Hotell Utter Inn

Unikt Boende Hotell Utter Inn

Hotell Utter Inn

Har du alltid velat se hur fiskarna har det under vattenytan? I Västerås har du chansen. Hotell Utter Inn är en helt unik upplevelse där du får ditt eget lilla krypin för en natt – under ytan!


Så vill du sätta upp något häftigt och annorlunda på din ”bucket list” är tipset att boka Utter Inn. Undervattenshotellet är ett av Västmanlands tre bokningsbara hotell som finns med på listan ’Unusual hotels of the word’. På den 25 kvm stora flytbryggan finns möjlighet till sol och bad, kanske en stunds avkoppling med en god bok eller varför inte ta en rofylld färd med hotellets gummibåt till någon av de närbelägna, obebodda öarna. När natten faller på är det dags att klättra ner till sovrummet med panoramafönster i alla fyra väderstreck – tre meter under vattenytan.

I rummet ovanför vattenytan finns köksutrustning såsom kokplatta, servis, dunk med 10 liter färskvatten. Hotellet har en torrtoalett. På hotellet finns det ingen el men däremot gasolvärme och ström till lamporna. Det är fiskeförbud vid hotellet.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål