Boka besöksmål
Visit vastmanland bagga skola toppbild

Baggå Skola Café & BnB

'It is the sweet, simple things of life which are the real ones.' -Laura Ingalls Wilder Baggå Skola Café & BnB

Baggå Skola Café & BnB

Baggå Skola Café & BnB är perfekt för mindre möten, bjudningar, familjefester, svensexor eller för den som bara vill komma iväg med familjen på ett äventyr i Bergslagen. Deras Café i en underbart vacker miljö är väl värd en egen resa . Här serveras både bra mat och klassisk fika.

Paketupplevelser
Klicka på knappen boka besöksmål till höger om du vill uppleva någon av nedan populära paketupplevelser.

Tillbaka till Det Vilda
Tvätta bort storstadens stök med hjälp av en paddeltur på en glasklar sjö. Återkoppla till dina rötter med hjälp av kurs i bushcraft. Vandra genom urskogar utan schema på din egen tid och njut av tystnaden i skogen, i vildmarken, eller vid vattnet. Koppla av från stressen.

Din Inre Konstnär
Finns det en dold konstnär inom dig som vill bli utsläppt? Den kreativa semestern är perfekt för dig som vill lära dig en ny hobby eller bättra på din kreativa ådra. Passar dig bäst som nybörjare eller van amatör.

Mat- och trädgårdspaket
Till dig som tycker om de smakrika delarna av livet. Mat- och trädgårdsresan är en avkopplande och smakrik resa för hela familjen! Börja dagen i trädgården och lär dig bra knep för att producera egen mat och ta vara på allt som finns i en småskalig ekologisk trädgård.


Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål