Visitvastmanland orresta golf konferens toppbild Visitvastmanland orresta golf konferens toppbild

Orresta Golf & Konferens

Orresta Golf & Konferens

Orresta Golf & Konferens

Så mycket mer än härliga golfrundor. Här hittar du populära golfpaket som inkluderar 3 - rätter middagar i fin restaurang miljö, logi med frukost samt greenfree. I en av Västmanlands bästa golfanläggningar!

Även om Orresta är uppskattad för sina konferensmöjligheter, är det golfen och den omslutande naturen som står i centrum. I det vackra landskapet av Mälardalen, där naturens lugn möter golfentusiasters passion, finner vi en juvel för alla som uppskattar sporten och önskar en avkopplande reträtt. Orresta erbjuder en unik kombination av utmanande golf och avkopplande faciliteter, strategiskt placerad mellan Enköping och Västerås.

Golfbanan ger spelare på alla nivåer möjlighet att utmana sig själva på en park- och skogsbana som erbjuder varierande spel i två landskap. Designad för att vara inbjudande för nybörjaren samtidigt som den kräver strategiskt tänk från den mer erfarna spelaren.

Efter en dag på banan erbjuder Orresta mer än bara golf. Gäster kan återhämta sig i bekväma hotellrum, avsluta dagen med ett besök i relaxavdelningen med bastu och utomhusjaccuzzi, eller njuta av utsökta måltider i restaurangen. Med rätter tillagade från grunden och baserade på säsongens råvaror, blir varje måltid en fest för smaksinnena.
Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål