Boka besöksmål
Visit vastmanland farna herrgard Indoor pool toppbild farna spa Visit vastmanland farna herrgard Indoor pool toppbild farna spa

Färna Herrgård & Spa

En paus i vardagen Färna Herrgård & Spa

Färna Herrgård & Spa

En paus i vardagen i Bergslagen. Som gäst på Färna Herrgårds spa bad har du tillgång till pool, aroma-, infra- och torrbastu samt en uppvärmd utekälla. I duschen finns produkter från svenska c/o Gerd. Lån av handduk, badrock och tofflor ingår. Här finns även vår spashop med produkter för hälsa och välmående.

Färna Herrgård är en oas mitt i vackra Bergslagen här finns ett riktigt spa, gourmetmat, vackra trädgårdar och spännande aktiviteter. Herrgården har anor från 1700-talet och har en rik spännande historia. Färna Herrgårds Spa är vackert beläget med fina omgivningar. Här kan ni njuta av ett stort utbud behandlingar, ta ett dopp i poolen, basta, shoppa i deras spashop eller bara vara. Varför inte hyra deras härliga spasvit med bubbelpool, ångbastu, relax, varm stenhäll och upplevelsedusch helt för er själva, perfekt för den lilla gruppen eller romantiska paret. För den flitige finns Färna Spas gym nere i källarvalvet.


I restaurangen serveras kulinariska läckerheter gjorda på säsongens färska råvaror. Givetvis finns ett brett utbud av viner att välja till. Här lagas maten med omsorg och gärna med råvaror som är ekologiska och närproducerade. Efter maten sitter man med fördel ner i Jernbaren och rundar av dagen med sin favorit i glaset.


I Färna Herrgårds vackra huvudbyggnad finns endast 8 enkelrum. Resten av deras boenden är spridda mellan 6 byggnader som ligger i en cirkel runt herrgården och alla med bekvämt gångavstånd till restaurangen. Inget rum är det andra likt vare sig det gäller stil eller storlek. Alla rum håller självklart samma standard med dusch, toalett, tv, hårtork och trådlöst internet på rummet.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål