Tapas restaurangen Indigo Västerås entrebild Tapas restaurangen Indigo Västerås entrebild

Restaurang Indigo

Restaurang Indigo

Restaurang Indigo

Den spanska tapaskulturens charm hittar du på Restaurang Indigo i Västerås. Här är maten mer än bara tillfredsställelse; det är en mötesplats för gemenskap. Oavsett ålder samlas gäster för att dela på tapas. Från vegetariska till kött- och skaldjursrätter, erbjuder Indigo en smakresa för alla.

Krögaren Önder och hans team av experter guidar dig gärna genom menyn för att kombinera rätter till en perfekt måltid. För en omsorgsfullt sammanställd erfarenhet, prova deras specialmeny med rätter som paella och ett blandat tapasfat.

För de sötsugna finns ett urval av desserter, och i Vinoteket väntar världens viner i en unik atmosfär, perfekt för större grupper och företagsevent. Indigo bjuder även på temakvällar med vinprovningar och mer, för en kulinarisk och social upplevelse.

Önder har nyligen utvidgat med en ny bar, där han erbjuder baskiska pintxos med dryck, perfekt för att starta helgen. Restaurang Indigo bjuder in till en kulinarisk gemenskap i hjärtat av Västerås, en perfekt plats för alla tillfällen.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål