Vaffelbaren toppbild Vaffelbaren toppbild

Wåffelbaren

Wåffelbaren

Wåffelbaren

Caféverksamheten på Björnögården drivs av Bygdens bageri och Wåffelbaren. Allt bröd och konditorivaror är hembakt och de säljer även bröd över disk. Wåffelbaren erbjuder spännande konceptvåfflor både i matiga varianter och till fika. Här hittar du våfflor i flera variationer och smaker.

Menyn är skapad med mycket omtanke, alla kompotter och röror tillverkar de själva och sätter stor vikt vid kvalitet. De strävar mot att ha så mycket lokalproducerat och ekologiskt som möjligt. Wåffelbaren är ett mycket populärt och uppskattat besöksmål.

Caféet ligger centralt i huvudbyggnaden och har charmig, rustik inredning med en värmande eldstad. Från caféet har du även utsikt över Hässlösundet åt ena hållet. Caféet har öppet året runt och är ett trevligt besöksmål i utkanten av Västerås.

För meny, allergifrågor och andra önskemål, vänd dig till Bygdens bageri eller Wåffelbaren.

Förbokad middag
Bygdens bageri är lika duktiga på att laga mat som de är på att baka och och erbjuder förbokade middagar för större sällskap. Antingen serveras den i matsalen eller ute i Grillkåtan.

Exempel på middagsbokningar:

  • i samband med konferens
  • afterwork eller företagsfest
  • föreningsfest eller avslutning
  • födelsedagsfest

Catering
Bygdens bageri erbjuder catering till företagsevenemang samt till privatpersoner vid t.ex bröllop, dop, begravning, barnkalas eller fest.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål