Visitvastmanland liens camping toppbild2 Visitvastmanland liens camping toppbild2

Liens Camping

Liens Camping

Liens Camping

Är en idyllisk familjevänlig oas belägen vid den bedårande sjön Lien i Bergslags orten Riddarhyttan. Denna natursköna camping erbjuder en unik möjlighet att uppleva lugnet och skönheten i naturen under alla årstider, perfekt för såväl längre semesterperioder som kortare utflykter. Här är platsen att verkligen koppla av, omfamna lugnet och "bara vara".

För naturälskaren är den omgivande miljön ett paradis. Du kan ge dig ut på fisketur i den kristallklara sjön Lien. Eller varför inte uppleva områdets vackra landskap genom att paddla kanot? Om du är vandringsentusiast, erbjuder den lättillgängliga skogen runt campingen en mängd vandringar där du kan utforska den lokala floran och faunan. För boendealternativ har Liens Camping något för alla. Vare sig du föredrar husvagn, husbil eller tält, finns det platser som passar dina behov. Välj att slå läger nära den spegelblanka sjön, i den glesa, rogivande skogen eller närmare campingen för bekvämlighetens skull. För de som önskar lite mer komfort finns 11 charmiga stugor tillgängliga. Och för din bekvämlighet, finns på campingen både matservering och en välfylld kiosk.

Kort sagt, Liens Camping erbjuder en perfekt kombination av avkoppling, äventyr och naturskön skönhet – en idealisk destination för hela familjen att uppleva och njuta av Bergslagens prakt."

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål