Visitvastmanland globalliving toppbild Visitvastmanland globalliving toppbild

Global Living

En kreativ mötesplats för alla sinnen Global Living

Global Living

I hjärtat av Västerås City välkomnar Global Living dig till en värld där kultur, mat och shopping flätas samman i en unik upplevelse.

Global Living är inte bara en restaurang eller ett café; det är en samlingspunkt för människor med olika intressen och passioner. Här kan du njuta av en god lunch eller fika samtidigt som du upplever allt från livemusik och vernissager till boksläpp. Denna dynamiska miljö gör att varje besök blir unikt och minnesvärt. För de som uppskattar god mat, erbjuder Global Living ett stort utbud av både nyttiga alternativ och klassiskt fikabröd. Allt serveras i en avslappnad miljö där gästfrihet och värme står i fokus. Och för de som önskar en stund av avkoppling med en drink, finns fullständiga rättigheter och en inbjudande bar.

För de som behöver en plats att arbeta på eller träffas i grupp, erbjuder Global Living utmärkt WiFi och ett hundvänligt schweizeri på entréplan, vilket gör det till en idealisk plats för möten av alla de slag. Och med en scen som välkomnar både nya talanger och etablerade artister, bidrar Global Living aktivt till det lokala kulturlivet.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål