Visitvastmanland bjorklundskaffe toppbild Visitvastmanland bjorklundskaffe toppbild

Björklunds Kafferosteri

Björklunds Kafferosteri

Björklunds Kafferosteri

Björklunds Kafferosteri, beläget nära den nya Saluhallen Slakteriet, erbjuder en unik kaffeupplevelse där varje kopp berättar en historia av passion och hantverk.

Med en hundraårig tradition i ryggen, fortsätter Johan Björklund att förnya kaffekulturen genom att noggrant rosta bönor på plats för att skapa specialkaffe som värmer både hjärta och hjärna.

Sedan 2013 har Johan, en sann kaffeälskare och entreprenör från Västerås, dedikerat sig åt konsten att rosta kaffe. Med erfarenhet från mat- och dryckesbranschen i över 20 år, står han nu i spetsen för Björklunds Kafferosteri, där varje kaffeböna får den uppmärksamhet den förtjänar. Resultatet är en högkvalitativ färskvara som erbjuder en smakupplevelse utöver det vanliga.

Rosteriet har blivit en samlingspunkt för alla som älskar kaffe. Förutom att deras kaffe finns i välsorterade butiker, har de även skapat en kaffebar inuti sitt tidigare lagerrum. Här kan besökare prova på rosteriets kärnprodukter, från espresso och cappuccino till filterkaffe och kalla bryggningar. Det ger en unik inblick i kaffeproduktionen och möjligheten att uppleva äkta kaffekärlek.

Björklunds Kafferosteri är inte bara en plats för njutning, utan också en plats för lärande och upplevelse. Med ett brett utbud av bryggerier, filter och kafferelaterad utrustning, är rosteriet en skattkista för alla kaffeentusiaster. Oavsett om du söker det perfekta kaffet "på jobbet" eller vill fördjupa dig i kaffets konst, är Björklunds Kafferosteri din destination i Västerås.


Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål