Utomhusbild på den timrade stugan Ulvsbomuren med bad tunna Utomhusbild på den timrade stugan Ulvsbomuren med bad tunna

Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv

Prisbelönt upplevelse Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv

Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv

I Västmanlands storskogar, två timmar väster om Stockholm, möts vildmark och lantliv och även brukshistoria och modern landsbygd. Här på gården sätts de lokala smakupplevelserna i främsta rummet tillsammans med ett professionellt värdskap och gedigen kunskap om gårdens omgivande skogar med sitt rika vilt och fågelliv. Här bor du i en genuin gårdsmiljö med gårds & vildmarksaktiviteter.

Bo i gårdens gamla timmerhus

Du bor i Bykhuset eller Smedjan, två av gårdens gamla charmiga timmerhus som renoverats och där mycket kraft har lagts på att återanvända gamla byggnadsmaterial och bibehålla den härliga känslan. Här finns plats för 9 övernattande gäster. Endast ett sällskap i taget tas emot oavsett om ni är två personer eller flera. Måltider serveras baserade på skogens och gårdens råvaror.


Ta med en picknick ut i hagen och träffa gårdens får och lamm eller upplev storskogen från en kanot i en av de fina skogssjöar som omger gården. Här kan du lära var dom bästa bär- och svampställen finns att finna. Använd Ulvsbomuren som bas för vandring på Bruksleden genom djupa skogar och böljande terräng. Leden erbjuder en omväxlande vandring där skogsterrängen blandas med blomstrande ängsmarker, ödsliga myrar, glittrande sjöar och små brukssamhällen.

Välkommen till en fantastisk upplevelse!

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål