Visitvastmanland katrinelundsbigard toppbild Visitvastmanland katrinelundsbigard toppbild

Katrinelunds Bigård

Katrinelunds Bigård

Katrinelunds Bigård

Upptäck den dolda pärlan Katrinelunds Bigård, i en idyllisk landsbygdsmiljö här hittar man smaken av Svensk sommar.

I denna charmiga honungsbutik, belägen på en lantgård rik på historia och natur, erbjuds besökare möjligheten att uppleva och köpa lokalproducerad, len och krämig honung av högsta kvalitet. Katrinelunds Bigård är din destination för en autentisk smak av svensk sommar, med möjlighet att förvärva nyslungad honung eller kakhonung på beställning under sommarmånaderna.

På samma gård som den lilla honungsbutiken med självbetjäning, hittar du en välassorterad gårdsbutik. Här erbjuds inte bara honung utan även färska ägg, nyskördade grönsaker och lokalt producerat kött, tillsammans med ett urval av förädlade matvaror som alla speglar gårdens engagemang för hållbarhet och kvalitet. Med öppet hus dygnet runt, tack vare självbetjäningssystemet, är Katrinelunds Bigård alltid tillgänglig för den som söker efter naturliga och smakrika produkter.

För den som inte har möjlighet att besöka gården personligen, finns Katrinelunds Bigårds produkter även tillgängliga på utvalda platser runt om i regionen. Från Hemköp i Kolbäck till marknadshandeln hos Annelies ägg i Köping/Kungsör, samt via REKO-ringar i Västerås och kreativa butiker och caféer i Gamla stan och Skeppshandelns café & bistro i Köping. Dessa samarbetspartners gör det möjligt för ännu fler att njuta av Katrinelunds Bigårds utsökta honung och andra högkvalitativa lokalproducerade varor.

Katrinelunds Bigård står inte bara för exceptionell honung och gårdsprodukter, utan också för en djupare upplevelse av vad det innebär att konsumera nära och hållbart producerade varor. Det är en inbjudan till att utforska, upptäcka och stödja det lokala jordbruket och dess skatter. Ta en tur till Katrinelunds Bigård och låt dig förföras av smakerna och dofterna från det svenska lantlivet.


Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål