Visit vastmanland asby kott o vil toppbild Visit vastmanland asby kott o vil toppbild

Åsby kött & vilt

Lokalt från Västmanland Åsby kött & vilt

Åsby kött & vilt

På Åsby kött och vilt handlar du utan stress och med personlig service. Deras kunniga personal hjälper dig att välja rätt. Kom in och trivs i en lantlig 1800-tals miljö. I disken hittar du alltid nya och fräscha charkuterier.

Butiken
Korvmästaren tillverkar chark i butiken och de flesta produkterna är fria från gluten och mjölkfria. De är även fettsnåla. Från glasrutan längst in i butiken kan du se hur styckmästarna arbetar. Här styckas lamm, nöt, fläsk och vilt från närområdet. Vill du ha styckat på ett speciellt sätt? Säg till så får du det precis som du vill ha det. Stor ostdisk med allt från traditionell herrgård och präst till vällagrade hårdostar samt krämig brie och mögelostar.


Åsby Kött & Vilthandel är slutstationen för kött- och charktillverkning i ett enda sammanhang. Gris, nöt, kalv och lamm från uppfödare i vår hembygd och eget korvmakeri är början till kulinariska upplevelser för matglada och kvalitetsmedvetna kunder som även kan idka upplevelsekonsumtion. Genom lokalt uppfödda djur, eget styckeri och egen charktillverkning tar de bort långa transporter och mellanhänder. Därför kan kunden köpa kvalitetskött och chark med mindre miljöpåverkan, utan att betala mer. Alla i personalen är kunniga och hjälpsamma för att tillgodose kunders önskemål.

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål