Visitvastmanland lovuddenstran toppbild Visitvastmanland lovuddenstran toppbild

Lövudden Strand

Lövudden Strand

Lövudden Strand

Om du söker ett boende som kombinerar stadens närhet med naturens lugn, så är Lövudden ett attraktivt val. Här möter du vattnet, vyn och välbefinnandet samtidigt som det inte är långt till Västerås stadskärna.

Vandrarhem med vy: På Lövudden Strand väntar ett vandrarhem där varje rum bjuder på bekvämligheter som egen toalett och WiFi, samtidigt som du har tillgång till gemensamma utrymmen för självhushåll. Beläget precis vid Mälarens glittrande strand, är detta ett prisvärt alternativ för både korta och långa vistelser.

Natur och arbetsro: För dem som reser i arbete, erbjuder Lövudden nyrenoverade företagslägenheter i naturskön miljö, med fullständig utrustning för en bekväm långtidsvistelse. Njut av stillheten i bastun och relaxavdelningen eller ett dopp i vattnet – alla bekvämligheter för att garantera en rofylld återhämtning efter dagens göromål.

En paus från pulsen: Med en omgivning som bjuder in till avkoppling vid vattnet och bara tio minuter från Västerås pulserande stadsliv, är Lövudden Strand den perfekta balansen mellan arbete och vila, aktivitet och återhämtning.

Bokning:
Bokningsförfrågan sker via e-post

Besöksmål i närheten

Relaterade besöksmål