Barn som leker vid Trampolin och i Bassäng Skantzö Barn som leker vid Trampolin och i Bassäng Skantzö

Skantzö Bad & Camping

Skantzö Bad & Camping

Skantzö Bad & Camping

Välkommen till fyrstjärniga (****) Skantzö Bad & Camping! Intill Strömholms kanal i Hallstahammar ligger Skantzö Bad & Camping. En lugn och idyllisk familjecamping med stuguthyrning samt tomter för husvagnar, husbilar och tält.

Intill Strömholms kanal i Hallstahammar ligger Skantzö Bad & Camping. En lugn och idyllisk familjecamping med stuguthyrning samt tomter för husvagnar, husbilar och tält. Här finns ca 300 campingplatser, varav 25 är bokningsbara. Drop-in gäller på resterande tomter. Stugorna är 24 till antalet och finns i olika utföranden.


Mycket att göra på anläggningen...
Här finner du allt du önskar inom bekväma avstånd. Med tre tempererade bassänger – som du har fri tillgång till under din vistelse – stora härliga grönområden som inspirerar till lek och andra aktiviteter. Under högsäsong ordnas trevliga aktiviteter för både stora och små.


Paddla kanot
Det finns möjlighet att hyra kanot om man börjar sin färd på Skantzöområdet. att padla kanot på Strömsholms kanal och Kolbäcksån är en fantastisk kultur- och naturupplevelse

Mer information om kanotuthyrning hittar du på Lakeside Adventures webbplats: Lakeside Adventure webbsida


    På på upptäcktsfärd
    SkantzenCampingen ligger i direkt ansutning till kulturområdet Skantzen med Strömsholms kanal, slussar och möjlighet till trevliga promenader i naturen. Läs mer om Skantzenområdet. Det finns också mycket att se om man är boende på Skantzö. Åsby Hem & Trädgård med växter och heminredning eller Åsby Kött och Vilt där det perfekta grillköttet finns, är värt ett besök.

    Besöksmål i närheten

    Relaterade besöksmål